Rom – låt dig trollbindas av stadens magik!

 

roma

Det är något speciellt med Rom. Har man en gång varit här vill man alltid komma tillbaka.

Rom kallas även för den Eviga Staden. Att röra sig på dess torg och gator är som att vandra och köra genom en levande historiebok. Men Rom är inte bara Antiken, pampiga ruiner och mäktiga byggnader. Det är också en bubblande, nutida världsmetropol med allt vad det innebär. Fönstershoppa på ”fina gatan” eller fynda på marknaden Porta Portese i Trastevere… Vila fötterna på Spanska Trappan, ta en espresso och bara njut!

Istället för att åka en ”klassisk stadsrundtur” upplev allt detta på en klassisk vespa. Ni åker efter en självguidad tur och passerar stadens främsta sevärdheter som Kolosseum, Pantheon, Piazza Navona mm. Gör stop när ni vill titta närmare på något eller när ni känner för att ta en paus.

Och glöm inte att stanna upp vid Fontana din Trevi för att kasta i ett mynt. Då får ni komma tillbaka till Rom. För det kommer ni garanterat att vilja!

Pris SEK 4.695 pp

I priset ingår 3 nätter i delat dubbelrum på 4-stjärnigt hotell, frukost, hyra av vespa 2 x 3 tim, guidad tur på egen, grundförsäkring (minst 10 personer)

Kontakta Oss

Viva Italia är specialiserade på mindre och större grupper till Italien. För att hantera din förfrågan ska ni vara minst 10 deltagare.