Viva Italia – Resor till Italien

Delar du vår passion för Italien?  Eller kanske är du just på väg att börja upptäcka det som gör att så många återvänder till Italien gång efter gång.

Hos Viva Italia hittar du Sveriges troligen bredaste utbud av Italienresor. Välj region eller bland våra temaresor när du bokar din nästa Italienresa. Vi hanterar grupper från min 10 personer.
Söker du en reseupplevelse där njutbara mat- och vinupplevelser gärna får vara i centrum. Där lokala specialiteter är viktigare än stjärnor i Guide Michelin (fast ibland äter vi även på stjärnkrogar). En resa som skapar de goda minnen som vi bär med oss genom livet och gör vardagen både trivsammare, skönare och kanske till och med lite festligare. Då kan jag varmt rekommendera dig att läsa vidare. Och kanske ses vi på en vinpromenad i Barolo och eller i köket hos Massimo Spigaroli utanför Parma.

Välkommen med till Italien!


Ulf Hansen brinner för aktiva och upplevelserika resor. Är ofta just hemkommen från en exotisk vandring, safari, paddling, kryssning eller annat äventyr. Ulf har blivit utsedd till årets entreprenör, bott i Sydafrika och i omgångar även på Mauritius. Intressen vid sidan av resor är triathlon, kajaking, god mat och friluftsliv. Gärna i kombination. Ulf är också konsul för Italien.
 

Flora är italienska och delvis uppvuxen på landet mellan Milano och den vackra Comosjön, sommarstället ligger i Santa Maria di Leuca – den lilla byn på spetsen av Apulien. Flora reser gärna till Italien och de senaste resorna gick till just Apulien, Rom, Milano, Bologna, Rimini, Toscana och Marsala på Sicilien. Hon har nyligen också varit på expeditionskryssning runt Hebriderna, i London under brinnande OS och med kollegorna i Istanbul – till våren blir det Barcelona. På fritiden är det Friskis&Svettis, salsadans, Bachata och skog och natur som gäller.

På Gibraltar Herrgård i centrala Göteborg finns vi på Viva Italia. Här delar vi lokaler med flera andra reseföretag: Hummingbird Lifestyle Travel,  Croatia Yacht Club, Prima Travel, African Tours & Safaris samt Italienska Konsulatet. Det surrar av entusiasm mellan de gamla charmiga träväggarna
 
 

 

Kontakta Oss

Viva Italia är specialiserade på mindre och större grupper till Italien. För att hantera din förfrågan ska ni vara minst 10 deltagare.